Tietoja meistä

Olemme pieni yhden naisen yritys ja toimimme Helsingissä Lauttasaaressa. Valmistamme nahkapaperi koreja käsin Suomessa. Jokainen kori on unikki ja yksitellen maalattu. Korit ovat pesun ja kulutuksen kestäviä ja sopivat mainiosti lasten leluille, koirien leluille, sekä kaikkeen säilytykseen. Sopivat käytettäväksi myös kosteaan tilaan. Materiaali on ns. vegaanista nahkapaperia, joka on 60% kasvipohjaista selluloosaa ja 40% luonnonkumia. Tuote kestää hyvin kulutusta ja on kevyt. Materiaali pehmenee lämpimällä vedellä kasteltaessa ja silloin helppo muokata tykättyyn muotoonsa. Kuivuttua kovettuu pahvimaiseksi. Materiaali pehmenee käytössä ja mitä useammin pestään. Materiaali on paperin tuntuista ja näköistä. Tuote kestää vettä. Nahkapaperi ei sisällä haitallisia aineita (pentakloorifenolia, PVC tai BPA) Käsin pesu suositeltua.Ei välttämättä sovi luonnonkumi allergisille.

Hanna

Hanna eli minä joka valmistan korit sekä toimin yrityksen kaikessa toiminnassa. Minulle voi laittaa viestiä mistä vain koreihin liittyvistä asioista.

J

Tarinamme

Sain idean yritykseen miettiessä miten saadaan lapsille kauniita säilytys koreja ekologisesta materiaalista ja ovat myös persoonallisia ja kaunista katseltavaa. Törmäsin nahkapaperiin ja perehdyttyäni kyseiseen tuotteeseen ihastui siihen heti. Materiaali on monikäyttöistä ja turvallista. Lähdin kokeilemaan mitä kaikkea paperista voisikaan tehdä. Kokeilujen jälkeen päädyin valmistamaan koreja käsin maalatuilla kuvilla sekä myöhemmin myös aloin valmistamaan myös kuvattomia koreja sekä liitutaulu laatalla varustettuja koreja. Edelleen jatkat materiaalin työstämistä ja uusien kuvien/mallien kokeilua, joten uusia tuotteita lisään säännöllisesti kauppaan. Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan nahkapaperi korien maailmaan.