Materiaali on ns. Nahkapaperi, joka on 60% selluloosaa ja 40% lateksia (eli luonnonkumia). Materiaali kestää pesua kuvalliset korit suositellaan pesemään sienellä ja pesuaineella. Kuvattomat ja liitutaululaatalliset kestävät 40 asteen pesun. Korit ei sisällä haitallisia aineita.

Demi on yhden naisen yritys joka toimii Helsingissä Lauttasaaressa. Kaikki tuotteet valmistetaan alusta asti käsin. Tavoitteeni on valmistaa ekologisia ja eettisesti tuotettuja kauniita koreja. Korit on valmistettu nahkapaperista ja jokaiseen koriin on maalattu kuva yksitellen, joten ne ovat täysin uniikkeja. 

Korin käyttöönotto

Kun kori otetaan käyttöön suositellaan se katselemaan suoraan suihkun alla kunnolla kosteaksi niin silloin kori on helppo muokata haluttuun muotoon, koska materiaali kasteltaessa pehmenee. Materiaali kovettuu kuivuttua. Materiaali on paperin tuntuista ja näköistä

Millaiseen käyttöön korit sopivat

Korit sopivat mainiosti lasten leluille turvallisuuden ja keveyden vuoksi sekä pesu mahdollisuuden. Koreja voi käyttää myös kosteassa tilassa ja tämän lisäksi käteviä myös kukkinen suojana. Korit käyvät myös elintarvikkeille joten leipäkorina toimivat hyvin. liitutaululaatalliset ovat mainion kierrätys korit.